Kaas

Goudse kaas

Goudse kaas is de meest geproduceerde kaas in Nederland. Onze  Goudse kazen zijn smaakvolle kazen van kwaliteit, die verkrijgbaar zijn in verschillende leeftijden. Van jong tot en met oud

Buitenlandse kaas

Natuurlijk verkopen wij ook buitenlandse kazen. Denk aan de echte Italiaanse Grana Padano. Of een pittige Italiaanse blauwschimmelkaas:  Gorgonzola.

Gesneden kaas

Gesneden kaas leveren wij in grootverpakkingen van 25 plakken en 50 plakken. Alkmaars Roem is een bekend merk uit ons assortiment. Kaas uit de kaasstad van Nederland! Natuurljk verkrijgbaar van jong tot en met oud.

Foliekaas

Kaasgroothandel Van Herk levert verschillende soorten foliegerijpte kaas. Deze kaas is ideaal voor klanten die de kaas willen gebruiken voor verdere verwerking. In ons assortiment vindt u: Goudse kaas, Edammer kaas, Maasdammer en Emmentaler als foliegerijpte kaas.

Geraspte kaas

Gemalen kaas van Kaasgroothandel Van Herk is leverbaar in diverse soorten & gewichten. Denk bijvoorbeeld aan geraspte Edam 1 kg of geraspte Mozzarella 2 kg.  

Hotelblokken

Hotelblok. De naam zegt het al. Ideaal voor gebruik in de keuken van een hotel. Maar ook heel handig in de keukens van lunchrooms en restaurants en grootkeukens van instellingen. Hotelblokken leveren wij in diverse leeftijden,  specialiteiten en gewichten.

Boerenkaas

Alleen Nederlandse kaas die volgens traditionele en gecontroleerde bereidingswijze op de boerderij bereid is, mag als boerenkaas worden verkocht. Daarvoor bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Poederkaas

Bij ons kunt u ook terecht voor poederkaas van het merk Parmerender. Lekker pittig en vol van smaak. Heerlijk door de soep, door een saus of over de pasta of salade. Poederkaas is bij ons verkrijgbaar in 1 kg zak.