De rijke historie van Kaasgroothandel Van Herk.

Kaasgroothandel Van Herk is in 1897 opgericht door Govert van Herk. Dat is inmiddels 121 jaar geleden! Vanuit het centrum van Rotterdam, de Delftsestraat, werden alle kazen per bakfiets en hondenkar aan de melkboer, de kruidenier en de waterstoker afgeleverd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is het pand aan de Delftsestraat helaas verloren gegaan. Kaasgroothandel Van Herk ging toen verder op de Zaagmolenstraat in Rotterdam.

Nieuwe tijden betekende voor ons ook nieuwe klanten. We gingen in die tijd steeds meer leveren aan markthandelaren in Rotterdam. Daardoor werd Kaasgroothandel van Herk steeds groter. In 1985 verhuisden we naar de Groothandelsmarkt in Rotterdam en sinds die tijd leveren wij ook aan de horeca. Kaasgroothandel Van Herk is uitgegroeid tot een kaasgroothandel waarbij kennis, kwaliteit en service voorop staat .

Onze producten.

Kaasgroothandel Van Herk levert een uitgebreid assortiment Hollandse kazen en buitenlandse kazen. Deze kazen leveren wij in diverse verpakkingen; uiteenlopend van hele kazen tot geraspte kaas en gesneden kaas.

Ook voor boter kunt u bij ons terecht. In kleinverpakking, zoals een cupje 10 gram, maar ook in consumentenverpakking, waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan een pakje 250 gram.

Wij leveren daarnaast ook bulkverpakkingen boter van 5 kg. Ook kunt u bij ons terecht voor andere versproducten zoals bijvoorbeeld slagroom, eieren en vleeswaren.

Ons team.

Een zeer gemotiveerd en flexibel team staat dagelijks voor u klaar om u te helpen aan alle kaas- en boter producten die u nodig heeft. Elke klant krijgt bij ons dezelfde aandacht en wat onmogelijk lijkt zien wij als een uitdaging!

Kaasgroothandel Van Herk. Groots in kaas en boter!